À la Carte

 

Pokrmy připravované za studena

 

Carpaccio z hovězí svíčkové s trhaným salátkem, zakápnuté medovým vinaigrette a s hoblinkami parmezánu 

180 CZK 

Carpaccio z červené řepy s mozzarellou a lehkým balsamikovým vinaigrette, sypané pistáciovými ořechy 

149 CZK 

Tartar z čerstvého lososa se šalotkou, citronovou šťávou a čerstvým pepřem

180 CZK
Zauzená kachní prsa podávaná s fíkovým chutney 149 CZK

Variace domácích marinovaných oliv s čerstvými bylinkami 

60 CZK 

Výběr čerstvě krájených španělských uzenin a sýrů 50g

 

Jamon Seranno Graso - 2 roky sušená kýta z černého iberského prasete 

85 CZK 

Chorizo Iberico Bellota - 9 měsíců vyzrálá papriková šunka z černého iberského prasete 

85 CZK

Queso de oveja - 1 rok vyzrálý ovčí sýr 

85 CZK 

Polévky

 

Silný hovězí vývar s křehkou zeleninou a masem 

55 CZK 

Denně čerstvá polévka dle Šéfkuchaře 

55 CZK 

Sendviče a bageta

 

Americký toust s hořčičným dresinkem, kuřecím masem, mladou cibulkou, rajčátkem

a rucolou 

145 CZK 

Čerstvé saláty

 

Salát z pečené červené řepy s polníčkem, friseé, filírovanými kuřecími prsíčky a pomerančovým vinaigrette 

175 CZK 

Pečený kozí sýr s malinovým coulis a variací trhaných salátů

175 CZK 

Řecký salát s rajčaty, okurkou, paprikou, červenou cibulí, olivami a feta sýrem, dochucený panenským olivovým olejem a parmezánem

165 CZK 

Pasta, těstoviny

 

V naší restauraci podáváme čerstvé těstoviny, které jsou vyráběny ručně za použití nejkvalitnějších italských surovin. Jedinečné chutě a vůně dosahujeme použitím semolinové mouky Grand Duro a přírodní pasterizované vaječné směsi. 

Spaghetti con Gamberetti špagety s krevetami a cherry rajčátky, ovoněné čerstvou bazalkou a parmezánem (s možností bez lepku)

220 CZK 

Spaghetti alla Carbonara špagety s pancettou, česnekem, žloutky, máslem, parmezánem a petrželkou 

175 CZK 

Linguine al nero di seppi sépiové linguine s krevetami, česnek, korianadr, chilli, parmezán (s možností bez lepku)

240 CZK 

Domácí batátové Gnocchi s gorgonzolou, smetanou a vlašskými ořechy 

175 CZK 

Rissoto špenátové připravené z italské rýže arborio s parmezánem (s možností bez lepku)

169 CZK

Rissoto al frutti di mare rissoto s mořskými plody, víno, petržel, česnek (s možností bez lepku)

220 CZK

Ravioli plněné červenou řepu a lanýži ručně vyrábené ravioli plněné červenou řepou a lanýži, připravené na másle a parmazánu

240 CZK 

Na Vaše přání rádi připravíme bezlepkové těstoviny. 

Čerstvé ryby a mořské plody 

 

Velká mísa grilovaných ryb a mořských plodů /pro 2 osoby pražma královská, krevety, calamari

 

1390 CZK 

Pražma královská pomalu pečená s bramborami, cherry rajčaty, česnekem a olivami na olivovém oleji

490 CZK 

Restované krevety na olivovém oleji s cuketou, rajčaty, čerstvou bazalkou a kousky opečeného chleba 

290 CZK 

Candát s kaparovou omáčkou kapari, smetana, víno, citron

Doporučená příloha Šéfkuchařem: grilovaná zelenina 

360 CZK 

Flambované krevety dle receptu Šéfkuchaře, podávané s variací listových salátů 8ks

460 CZK 

Calamari dušené na bílém víně s cherry rajčaty, podávané na salátku z trhaných listů 280 CZK

Hlavní chody

 
Selečí kolínko pečené na černém pivě v úpravě sou-vide s puré z pečených brambor 290 CZK

Vepřová žebra marinovaná v medu a chilli, podávaná s variací dipů, řapíkatým celerem, čerstvou mrkví a bylinkovou bagetou

260 CZK 

Růžové filety z vepřové panenky podávané na listech čerstvého špenátu

Doporučená příloha Šéfkuchařem: Gratinované brambory proložené celerem

Doporučené nápoje: Terlaner DOP (Terlan/Alto Adige/Itálie)

220 CZK

Melanzane alla parmigiana lilek připravený v rajčatovém sugu, gratinovaný mozzarellou 

190 CZK 

Pečené kuře supreme podávané na špenátovém risottu s pečenými cherry rajčátky

235 CZK 

Rib eye steak Argentina / 250g steak z vysokého roštěnce, připravený na hříbkách s lanýžovou pastou a pečenými bramborami 

Doporučené nápoje: Convento de las Claras Heritage (Ribera del Duero/Valladolid/Španělsko) 

450 CZK 

Tenderlion Argentina 250g steak z hovězí svíčkové, podávaný se sázeným vejcem a restovanými fazolkami

Doporučené nápoje: Campofiorin rosso del veronese (Masi/Veneto/Itálie)

420 CZK

Dezerty á la šéfkuchař

 

Čokoládový fondán podávaný s mascarpone a malinovým pureé

145 CZK 

Creme Caramel s domácím meruňkovým ragú a čerstvou mátou

Doporučené nápoje: Grand Marnier

120 CZK

Domácí nugátové knedlíčky se šlehačkou sypané domácí strouhankou a přelité přepuětěným máslem

120 CZK 

Domácí sorbet dle Šéfkuchaře 

120 CZK 

Přílohy

 

Purée z pečených brambor

 

50 CZK 

Gratinované brambory proložené celerem

55 CZK 

Pečené brambory na rozmarýnu

50 CZK 

Vařené brambory

45 CZK 

Zeleninový míchaný salát

65 CZK 

Grilovaná zelenina

65 CZK 

Focaccia / Domácí toskánský chléb 

40 CZK 

Bezlepkové pečivo / 1 ks 20 CZK